Сред загиналите бяха Исам ал-Муграби, ветеран служител на Програмата за

...
Сред загиналите бяха Исам ал-Муграби, ветеран служител на Програмата за
Коментари Харесай

Израелски удар уби 76 членове на едно семейство от Газа, казват служители на спасителните служби, докато битката се разширява на юг

Сред починалите бяха Исам ал-Муграби, деец чиновник на Програмата за развиване на Организация на обединените нации, брачната половинка му и техните пет деца.

„ Загубата на Исам и фамилията му засегна надълбоко всички ни. Организация на обединените нации и цивилните в Газа не са цел “, сподели Ахим Щайнер, началник на организацията. " Тази война би трябвало да завърши. "

Израел разгласи война, откакто бойци на Хамас нахлуха през границата на 7 октомври, убивайки към 1200 души и вземайки към 240 заложници. Израел се зарече да продължи борбата, до момента в който Хамас не бъде унищожена и отстранена от власт в Газа и всички заложници не бъдат освободени.

Повече от 20 000 палестинци са били убити във войната на Израел за унищожаването на Хамас и повече от 53 000 са е бил ранен, съгласно здравни чиновници в Газа, обсадена територия, ръководена от ислямската въоръжена формация през последните 16 години.

Израел упреква Хамас за огромния брой цивилни жертви, базирайки се на потреблението на групировката в пренаселени жилищни региони за военни цел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР