Сред тези тестове само по два бяха дадени на защитаващия

...
Сред тези тестове само по два бяха дадени на защитаващия
Коментари Харесай

Много от най-добрите руски спортисти бяха подложени на минимални тестове за наркотици през 2023 г. преди Олимпиадата в Париж догодина

Сред тези проби единствено по два бяха дадени на защитаващия първенеца на 100 и 200 метра тил Евгений Рилов и международния връх на 50 метра тил притежател Климент Колесников.

Другата претендентка за орден Евгения Чикунова е тествана три пъти от организацията. Двойка съветски сребърни медалисти по фехтовка, Павел Сухов и Никита Глазков, получиха единствено по един тест през 2023 година Петима гимнастици, които изведоха руснаците до златни медали в отборните надпревари за мъже и дами, бяха тествани общо девет пъти.

Всички тези спортисти към момента би трябвало да се класират за Игрите в Париж и огромна част от това ще включва определянето дали техните спортове – и МОК – ще им разрешат да се състезават.

Рилов, да вземем за пример, сподели, че няма да подпише декларация, че не поддържа войната в Украйна, което е условие, сложено от МОК за спортистите да се състезават. Гимнастичките са в неопределеност заради разнообразни позиции, заети от интернационалните и европейски ръководещи организации в този спорт.

Ръководите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР