Сред русенци собственикът на TVN и доставчика на телевизия и

...
Сред русенци собственикът на TVN и доставчика на телевизия и
Коментари Харесай

Ужасяващ Инцидент Е Сполетял Съпруга На Убитата Виктория, Бил Е 3 Дни В Кома На Косъм От Смъртта

Сред русенци притежателят на TVN и доставчика на телевизия и интернет " Нетуъркс България " е прочут като разпален фен на бързите коли. В последните години се изявявал интензивно и в офроуд надпреварите, които се провеждали всяка есен край Русе, освен като състезатил, само че и като уредник и спонсор.

Макар нееднократно да е закъсвал с мощните си джипове - висял е от канара, обръщал се е по таван, забивал се е в дърво, в най-тежкия случай в живота си вдовецът на Виктория попаднал не на офроуд трасето, а в личната си къща в русенското село Червена вода.

По време на коледните празници през декември 2015 година климатикът се развалил, а Максимов се качил на покрива, с цел да го отремонтира самичък. Подхлъзнава се обаче, пада от високо и изпада в кома. Излиза от нея след 3 дни. Правят му и животоспасяваща интервенция на бял дроб, раздран при рухването.

" Ходих до портата на Свети Петър, само че не можах да вляза и се върнах ", шегувал се Максимов пред сътрудници от русенския уебсайт " Утре ".

След като се възстановил, сътрудниците му връчили грамота за " Скок на годината ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР