Сред причините, които изтъкнали, били преди всичко изхабеният образ на

...
Сред причините, които изтъкнали, били преди всичко изхабеният образ на
Коментари Харесай

Той искаше да е новият Ерген, но бТВ го попариха заради 5-те му неуспешни брака

Сред аргументите, които изтъкнали, били на първо място изхабеният облик на Джизъса и славата му на коцкар

След като неколкократно той изяви предпочитание да взе участие в новия сезон на предаването, огромните шефове изненадващо (или не толкова) попариха очакванията му. Макар българският екип да бил “за ” концепцията Благой Георгиев да е следващият ерген, притежателите на правата за лъчение на шоуто по света били изрично “против ”.

Сред аргументите, които изтъкнали, били на първо място изхабеният облик на Джизъса и славата му на коцкар. И в действителност – лицето му досега е участвало в какви ли не формати, а преди време даже завоюва борбата в “Сървайвър ”.

Жените в живота му пък са доста, а от някои от тях дори има наследници. Така неспокойният му съкровен живот по никакъв начин не се връзвал с визията за ерген, която имат множеството хора. С сватбен опит зад тила си, както и с четири деца от разнообразни дами Благой не бил подобаващ за задачата и продукцията по-скоро би изгубила, вместо да натрупа позитиви.

За злощастие, Джизъса ще би трябвало да измисли други способи, с цел да позакърпи бюджета си. От компанията желали на първо място незнаен облик, пред който пътят на славата да е открит. И чист, несъмнено. Виктор и Евгени, които се класираха за надлежно първи и втори ерген, бяха съвсем непознати за обществото и облиците им можеха да се шлайфат в допълнение.

Източник: hotnews.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР