Сред причините БСП да бъде нападана е и борбата й

...
Сред причините БСП да бъде нападана е и борбата й
Коментари Харесай

БСП е нападана заради борбата ѝ с джендъра, убеден Ерменков

Сред аргументите Българска социалистическа партия да бъде нападана е и битката й против " джендъра " съгласно дългогодишният народен представител и член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Таско Ерменков.

" Борбата ни против LGBT и всички такива образования в учебните заведения. За какво приказвам - за това обучение, за което не желая моята щерка да ми вика номер едно, на майка си номер две ", съобщи той в студиото на bTV

Към момента такива внушения в учебниците нямало, само че точно това ще бъде битката на социалистите, които ще вършат референдум по въпроса.

Драстично падналият резултат на Българска социалистическа партия през последните изборни цикли се дължи на членове, някогашни към този момент, на " столетницата ", които предали социалистическата концепция, а работили за лично облагодетелстване и за ползите на други партии. Така изясни Ерменков електоралното показване на левицата, вървящо стремително надолу в последните изборни цикли.

" Как няма да се трансформира (резултатът - б.р.), откакто този абсцес, който изрязахме, работеше срещу Българска социалистическа партия? Когато имаш хора в твоята партия, които работят за други партии... Той (Кирил Добрев - б.р.) не е единственият, смъкнал резултата на Българска социалистическа партия, тъй като тук ще се сетим и за едни други, които са пловдивски-Герговски. Говорим за чистотата на концепцията на членовете на партията, дали работят за партията или тайно работят против нея, с цел да си уредят по-добър живот ", разяснява той.

" Прочистване на организма " - по този начин окачестви Ерменков изгонването на " детайли "  като Кирил Добрев.  " За държание, за безчинство " - това пък бил съответният мотив за взимането на партийната брошура на някогашния към този момент член на Българска социалистическа партия.

" Преди тъкмо 120 години Българската социалистическа партия, тогава Българска работническа социалдемократическа партия (БРСДП), се разделя на тесни социалисти и необятни социалисти. Тесните са тези, които напълно стартират да пазят трудещите се и освен това - те са тези, които в Народното събрание се афишират против Междусъюзническата война, срещу Балканската война, срещу шовинизма. И по-късно стартира да печели изборите в редица общини, прочее, наричани комуни, най-близката до нас тук е Самоковската комуна. Та ще забележим след изборите дали сме били прави ", оптимист бе предвид на историческата ретроспекция Таско Ерменков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР