Сред обсъжданите въпроси са били напояването, модернизацията на земеделието и

...
Сред обсъжданите въпроси са били напояването, модернизацията на земеделието и
Коментари Харесай

Премиерът Янев се срещна със земеделците, обсъдиха проблемите им

Сред обсъжданите въпроси са били напояването, модернизацията на земеделието и производството на продукция с висока принадена стойност. Усилията на кабинета са ориентирани към обезпечаване на поддръжка на бранша, с цел да реализира рационализация и да отговори на климатичните промени. На срещата са участвали отрасловият министър Христо Бозуков и вицепремиерът Атанас Пеканов.

Премиерът акцентира, че през последните три месеца страната интензивно поставя старания за разговор с бизнеса в другите браншове и работи за намирането на ефикасни решения.

„ Правим всичко належащо и сме в непрекъсната съгласуваност както с вицепремиера Пеканов по повод Плана за възобновяване и резистентност, по този начин и с управлението на Министерството на земеделието, храните и горите. Стремим се активността ни да бъде оптимално транспарантна и ефикасна “, посочи Янев на срещата.

„ Напълно одобрявам настояванията на сектора и се веселя, че с екипа на министерството успяхме да предизвикаме бранша и дружно да работим за възобновяване на земеделието”, разяснява министър Бозуков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР