Сред най-предпочитания избор на пътуващите в тазгодишната класация се нарежда

...
Сред най-предпочитания избор на пътуващите в тазгодишната класация се нарежда
Коментари Харесай

TripAdvisor избра топ хотелите в света за 2021 - slava.bg


Сред най-предпочитания избор на пътуващите в тазгодишната ранглиста се подрежда и емблематичният Barceló Royal Beach в Слънчев Бряг

За високото си качество на обслужване, отлична локация, богато озеленяване и съвършена хигиена хотел Barceló Royal Beach получи оценката Travelers’ Choice Award 2021 на най-голямата платформа за пътешестване в света TripAdvisor. С това самопризнание емблематичният петзвезден затворен комплекс, ситуиран в сърцето на к.к. Слънчев Бряг, се нарежда като един от най-популярните в света. Всяка година TripAdvisor събира и обобщава милиони отзиви, рейтинги и записи на пътуващите от целия свят и отличава най-хубавите места за настаняване, като с влиятелния документ се удостояват едвам 10% от всички хотели по света, включени в световния туристически портал.

Международна хотелска верига

Barceló Royal Beach, който в България оперира под марката на интернационалната хотелска верига Barceló Hotels&Resorts, е благосъстоятелност на капиталовата компания Галакси Инвестмънт Груп. „ Отличието на TripAdvisor е допустимо най-високото самопризнание, което един хотел може да получи, защото се присъжда точно от неговите гости “, показа шефът на сдружението Константин Бояджиев. „ Наградата удостоверява напъните на компанията ни да дава хотелско обслужване на международно равнище и е следващата мотивация за нашия екип да предлага услуги на българския туристически пазар, които са оттатък петзвездния стандарт в обслужването “, добави той.

Високо качество

Отличеният с влиятелната интернационална премия хотел Barceló Royal Beach разполага с 320 първокласни и извънредно просторни стаи и жилища, огромен избор от заведения за хранене, състезателен и дневен бар, просторен воден парк с басейни с разнообразни размери, красиви зелени площи, фитнес център с разнородни уреди, най-големият и съвременно оборудван СПА център в Слънчев Бряг, зона за анимация, подземният паркинг - на две равнища, който обезпечава спомагателен комфорт и улеснение на гостите. Единственият откритият търговски център на Южното Черноморие - Royal Beach Mall, също е част от комплекс Royal Beach Barceló. Той дава опция на посетителите на курорта и хотела да се насладят на разнороден микс от интернационалните и локални марки по време на своята лятна отмора.

Невероятни отстъпки

По мотив старта на тазгодишния летен туристически сезон, клиентите на Barceló Royal Beach могат да се възползват и от специфични отстъпки, безвъзмездни промени в интервала на нощувки и безвъзмезден паркинг. Намалението е в размер на неповторимите 40% от общоприетата цена, като предлагането и е годно за записвания, направени преди 15 юни 2021г. Отстъпката може да бъде задействана посредством резервация през българския уебсайт на веригата. В посочения интервал са вероятни и гъвкави резервации без депозит и с алтернатива за промени.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР