Сред най-добрите играчи на Уолстрийт има общо усещане, че 2024

...
Сред най-добрите играчи на Уолстрийт има общо усещане, че 2024
Коментари Харесай

Взирайки се в новогодишния бал за Уолстрийт – ето някои неща, за които да внимавате през 2024 г.

Сред най-хубавите играчи на Уолстрийт има общо чувство, че 2024 година ще бъде в действителност луда година – надалеч засенчваща 2023 година условия на вманиачен град. Това споделя нещо, несъмнено.

През 2023 година се случиха доста странни неща: някогашен президент, който може да бъде идващият ни президент, беше престъпно упрекнат доста пъти. Наскоро асистент в Сената беше заловен да снима аматьорско гей порно (за разлика от същинските неща) в горна зала за чуване.

Все отново предсказването на необикновени странности е глупава игра, тъй като множеството такива рискови прогнози постоянно в никакъв случай не се реализират. Ако армагедонистите бяха прави за околната среда, като прокарваха всички тези глупави мандати на ESG, Ийст Ривър щеше да покрива Манхатън и аз нямаше да съм хазаин на вечеря в Elio’s тази седмица.

Така че, изваждайки моята кристална топка за 2024 година, ще се съсредоточа върху неща, които считам, че има по-голям късмет да се случат в реалност. Без съответен ред по значимост, ето моите не прекомерно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР