Сребърните бижута винаги са били добра идея за стилно допълнение

...
Сребърните бижута винаги са били добра идея за стилно допълнение
Коментари Харесай

Сребърната революция: Най-модерните обеци за сезона


Сребърните бижута постоянно са били добра концепция за стилно допълнение към нашия дрешник. Те съставляват един прелестен метод да изразим своята характерност и женственост. Честно казано някои типове сребърни бижута постоянно са на мода и в никакъв случай не остаряват. Като да вземем за пример сребърните . В този материал ще разгледаме какви са настоящите трендове при сребърните обеци и кои модели ще са шлагер през идващите месеци.

Най-големият тренд в международен мащаб, който се следи при сребърните бижута сега, е вниманието към ярките и цветни камъни. Обеци със златисти и червени камъчета могат да се комбинират с кристали и почтено казано стоят ужасно към всяка стилна визия. Но стилистите настояват, че настоящия цвят за зимния сезон постоянно е бялото. Затова може да заложите на сребристи бижута в бели цветове, които си подхождат с съвсем всички тоалети.

Също по този начин минималистичният дизайн е също един от най-актуалните трендове сега. Не единствено в международната мода, само че и у нас. Изчистените и нежни сребърни обеци се появяват във всички форми и размери, предлагайки ни безкрайни благоприятни условия за ежедневни и публични тоалети. Тези обеци са съвършени за всеки жанр – от състезателен до грациозен. Ето няколко страхотни оферти, които наложително би трябвало да участват в кутийката ви със сребърни бижута!
Сребърни халки
Трябва да разполагате с едни дребни и едни огромни сребърни халки, с които да добавите търсения свършек към цялостната си визия. Стилистите показват, че дребните сребърни халки са подобаващи за всекидневието, до момента в който огромните са за публични събития. Може да експериментирате с всевъзможни геометрични форми.
Дълги висящи сребърни обеци
Те са дръзки и притеглят вниманието. Бъдете сигурни, че с тях няма да останете незабелязани на церемония вечерята!
Обеци с барокови перли
Това е една от класиките при сребърните бижута и неизбежно би трябвало да разполагате с най-малко един модел обеци с перли! Особено атрактивни са дългите обеци до раменете, които придават класа и акцентират женствеността ни.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР