Срам, позор, вулгарност! Малко са тези думи за това, което

...
Срам, позор, вулгарност! Малко са тези думи за това, което
Коментари Харесай

Няма измама: Виктория Капитонова се продава за 3 бона!

Срам, срам, циничност! Малко са тези думи за това, което направи Виктория Капитонова, макар че беше ясно, че рано или късно ще стигне до такава степен. Защо ли?! Ами, тъй като е алчна за пари, а действително няма нито знанията, нито уменията да си ги изкара сама - с изключение на по този метод.

Да, рускинята се пусна в продажба. Тя продава себе си за пари и офертите са качени персонално от нея в мрежата. Като образец ще посочим, че през целия ден уединено с нея, коства на мераклията 3000 лв.. Далеч по-евтино е в случай че отидете на брънч с Викито, само че тогава ще сте освен двамата, а общо петима души, всеки от които ще би трябвало да й кихне по 500 кинта.

За персонална вечеря с Капитонова ще ви трябват 1500 лв., а да я наемете за собствен наставник за половин година, ще ви излезе 10 бона. Толкова! Ако щете...

Рускинята стремително заора под дъното с това си решение, а обяснението й е, че била известна персона и можела да си го разреши. Пита се обаче с какво е известна и дава ли си сметка, че в действителност май единствено с това, че е известна. Къде се бута паралелно до персони като милиардера Уорън Бъфет, който насочи сходно предложение на почитателите си против възнаграждение - само че къде е той, къде е Викито?! Смях.

И още нещо - едва ли този, който кихне желаните суми на Капитонова, ще се задоволи единствено да я гледа и да й слуша нелепостите, сещате се...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Виктория Капитонова Уорън Бъфет вечеря брънч
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР