Сръбското Движение Двери настоя днес властите да се откажат от

...
Сръбското Движение Двери настоя днес властите да се откажат от
Коментари Харесай

Опозиционното движение Двери иска предсрочни избори в Сърбия

Сръбското Движение Двери настоя през днешния ден управляващите да се откажат от провеждането на контрамитинг на 26 май и вместо това да провеждат кръгла маса с опозицията за предварителни избори на всички равнища, заяви през днешния ден Двери, съобщи Танюг.

Предлагаме на кръгла маса на управляващите и опозицията в Народната скупщина първо да се дефинират точните дати на изборите в близката една година, а по-късно да се контракти преходно техническо държавно управление, което ще освободи медиите и ще обезпечи почтени избори, се споделя в известие на Двери, съобщи Българска телеграфна агенция. Според това дясно опозиционно придвижване оставането на власт на актуалното държавно управление на Сърбия отпред с Ана Бърнабич не е стабилно.

Бърнабич би трябвало да подаде оставка поради обективната отговорност за нещастията, които се случиха и неналичието на предварителна защита на насилието в нашето общество, се споделя в известие на Двери.

От Двери считат, че една кръгла маса и контракт сред основните политически фактори би понижило напрежението в обществото и би насочило вниманието върху решаването на най-спешните обществени проблеми. Според Двери изискване за триумф на тази концепция е да бъде анулиран контрамитингът на 26 май в Белград, " с който единствено се задълбочава сегашната политическа рецесия и се основава публично разделяне ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР