Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Александър
Коментари Харесай

Президентът на Сърбия: Мирът и стабилността в страната ще бъдат запазени

Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. съобщи през днешния ден, че не се опасява от насилници и че постоянно ще бъде с народа си, както и че мирът и стабилността в страната ще бъдат непокътнати, написа локалният вестник " Политика ".

" Аз съм този, който беше на терасата, който беше в президентството, на работното си място и въобще не се уплаших от вас и няма да ви разреша да унищожите Сърбия “, съобщи президентът

Президентът на балканската страна съобщи, че понякога му се коства, че политическите съперници, както и техните ментори извън, считат, че всички в тази страна са идиоти и че никой няма очи и уши и че никой не схваща какво се е случило.

" Всички видяха, че в продължение на съвсем три часа служителите на реда и имуществото на жителите на Сърбия бяха брутално атакувани от тези, които взеха решение да разрушават демокрацията в Сърбия и изборната воля на нашия народ ", сподели Вучич.

" И в морето от неистини, които разпространяваха нощес и през днешния ден, единствено едно нещо беше правилно, и то е, че видяха човек, който приличаше на Вучич, който беше навръх това място, където съм аз в този момент, и го освиркаха ", сподели още сръбският президент.

Вучич удостовери, че той е бил на терасата. " Абсолютно правилно, аз бях на терасата на президентството на работното си място, въобще не се уплаших от тях, не съм избягал в чужбина, не съм се крил в никакъв бункер и в никакъв случай няма да се укривам от насилници. Винаги ще бъда с моя народ, ние ще пазиме и пазим демокрацията, ще пазиме и съхраняваме мира и стабилността в нашата Сърбия. Да живее Сърбия “, добави той.

Демонстранти, оспорващи резултатите от последните парламентарни и локални избори в Сърбия, нападнаха нощес кметството в Белград, чупейки прозорци с камъни, след което бяха отблъснати от полицията. Днес в сръбската столица започнаха нови митинги.

Изборите на 17 декември провокираха голям брой рецензии, откакто екип от интернационалните наблюдаващи - в това число представители на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), осъдиха редица " нередности ", в това число " пазаруване на гласове " и " пълнене на урни ".

Опозицията, управлявана от обединението „ Сърбия против насилието “, която се класира на второ място на изборите, упорства за отменяне на резултатите от вота.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР