Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че Сърбия няма и

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че Сърбия няма и
Коментари Харесай

Вучич: Няма да има недостиг на храна и горива, не се поддавайте на провокации

Сръбският президент Александър Вучич съобщи през днешния ден, че Сърбия няма и няма да бъде във война и помоли жителите да не се поддават на провокации, че няма да има задоволително храна или горива, защото страната се е погрижила всичко да бъде задоволително, съобщи Танюг.

Моля ви, уважаеми жители на Сърбия, не се поддавайте на трикове, провокации и глупости, съгласно които нямаме задоволително нефт, петролни артикули и всичко, което ни е нужно в бъдеще, акцентира Вучич във видеообръщение в профила си в Инстаграм, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тази нощ в обществените мрежи в Сърбия се появиха известия за ограничение на продажбите на бензин, добавя ТАСС. Проверките на министерството на търговията откриха случаи на ограничавания в продажбите на горива на някои дребни бензиностанции. На притежателите бе подредено незабавно да отстранят нарушаването на закона и бяха санкционирани с 50 000 динара (около 500 долара).

Днес сутринта огромните компании за горива в Сърбия обявиха, че на техните бензиностанции няма ограничавания.

Заместник-министърът на минната индустрия и енергетиката Раша Койчич сподели, че страната е осигурила задоволително петролни деривати и няма потребност жителите да се редят на опашки по бензиностанциите, както и да се запасяват с горива.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР