Сръбският представителен тим се реваншира донякъде за тежкото поражение с

...
Сръбският представителен тим се реваншира донякъде за тежкото поражение с
Коментари Харесай

С четири гола сърбите се извиниха за кошмара от петък

Сръбският внушителен отбор се реваншира ненапълно за тежкото проваляне с 0:5 от Украйна в предходния си мач, откакто надделя Литва с 4:1 вкъщи в среща от Група “В”. За “орлите” това е първи триумф в квалификациите за Евро 2020, като те имат 4 точки от три срещи.

Лидер тук са украинците с 10 точки, а Люксембург също е с 4 пункта. В групата е и тимът на Португалия, който изненадващо е със единствено 2 точки, само че от два мача, тъй като тези дни не игра поради присъединяване си във финалите на Лигата на нациите.

Сърбия нямаше никакви проблеми с Литва и вкара три попадения в границите на четвърт час още през първото полувреме, с което реши всичко. На “Райко Митич” в Белград обаче нямаше почитатели, които да им се радват, тъй като домакините изтърпяваха наказване.

Александър Митрович даде началото с гол в 20-ата минута. В 27-ата Лука Йович стреля в напречната греда. Митрович удвои в 34-ата, а незабавно след подновяването на играта новият нападател на Реал Мадрид въпреки всичко откри задачата - 3:0.

Силите на гостите стигнаха единствено едно попадение след почивката, осъществено от Арвидас Новиковас в 71-вата от дузпа. В добавеното време Адем Ляич беше прецизен за крайното 4:1

Литовците към този момент са на дъното в групата единствено с 1 точка на своята сметка.

В идващия кръг на 7 септември Литва приема Украйна, а Сърбия е хазаин на португалците.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК! ЕВРО 2020 4 кръг, понеделник 10 юни  Сърбия 4:1краен резулат  Литва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР