Сръбският легендарен треньор Люпко Петрович е в реанимация, след като

...
Сръбският легендарен треньор Люпко Петрович е в реанимация, след като
Коментари Харесай

Лошо! Какво е състоянието на Люпко Петрович

Сръбският именит треньор Люпко Петрович е в реанимация, откакто е претърпял първо лек, а по-късно сериозен удар след злополуката, която претърпя. Всичко е било от преживения потрес, оповестява blic.rs, представен от „ 24 часа “.

76-годишният Петрович влезе в насрещното и удари странично автомобила на 63-годишния Желко Ковачевич, който бил с " Шевролет Авео ". Алкохолните проби и на двамата са негативни.
-->
Катастрофата става на новия обходен път на Белград, който е част от Е-75 в региона на тунел " Бели поток " в посока Орловац.

Люпко е бил откаран в " Бърза помощ " поради леки контузии, само че ситуацията му се е влошило. В момента не може да приказва и лявата му страна е парализирана.

" След като положението на Петрович е доста съществено, лекарите единствено налучкват какво се е случило. Приемат, че е получил лек удар от боязън и потрес сега, в който е направил неверния завой. След това е пристигнал и много по-силен, също от боязън, сега на удара. Той незабавно е откаран в " Бърза помощ ", а по-късно в профилираната болница " Свети Сава ". Не е можел да приказва, опитал се е да каже нещо през нощта, само че е бил доста несъответстващ. Сега е в интензивното и най-хубавите лекари в Сърбия се грижат за него ", твърди източник на медията, представен от „ 24 часа “.

" Въобще не става въпрос за надменно шофиране, както някои писаха. Люпко е на 76 години, не обича да кара бързо. Възможно е да е получил лек удар и поради този проблем да е направил неверен завой. Най-важното е, че няма жерви при злополуката ", твърди източникът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР