Сръбската полиция съобщи, че един от предполагаемите съучастници на убийците

...
Сръбската полиция съобщи, че един от предполагаемите съучастници на убийците
Коментари Харесай

Почина един от арестуваните, замесен в убийството на 2-годишната Данка в Сърбия

Сръбската полиция заяви, че един от хипотетичните съучастници на убийците на двегодишното момиченце , чието тяло към момента не е открито, е умрял в ареста рано в събота от естествена гибел.

Прилошало му е в ранните часове и макар навременната реакция на полицейските чиновници и лекарите, които създали опит за реанимация, той умрял в 3:10 часа, а правосъдният доктор установил естествена гибел, заяви полицията, представена от Танюг, написа Дарикнюз.

Двегодишната Данка Илич бе оповестена за търсене на 26 март, откакто изчезна в Банско поле, покрай източния сръбски град Бор. Тази седмица бяха задържани двама души по съмнение, че са умъртвили момиченцето.

Починалият в ареста е брат на единия от обвинените за убийството на Данка , пишат сръбските медии. Той и татко му през вчерашния ден бяха арестувани за 48 часа по съмнение, че са помогнали за укриването на натрупа на детето, който към момента се търси.

Полицията заяви по-рано тази седмица, че Данка е умряла, откакто е била ударена от автомобил , а след удара тялото е било изхвърлено на бунище от хората в колата. След това обаче те са преместили телцето на момиченцето, само че отхвърлят да кажат къде.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР