Сръбската фолклегендата Цеца Величковa ще се пече това лято на

...
Сръбската фолклегендата Цеца Величковa ще се пече това лято на
Коментари Харесай

Цеца се пече на Слънчака, санданчанинът Меди - специален гост на юбилейния й концерт у нас

Сръбската фолклегендата Цеца Величковa ще се пече това лято на плажа на Слънчака, научи HotArena.Това разгласи самата тя в обществените мрежи. Певицата ще бъде в България в разгара на лятото. В листата с идни концерти тя уточни, че на 5 август ще бъде в Слънчев бряг, само че без никакви детайлности.

Следващият ангажимент на 48-годишната звезда ще е чак на 14 август в Будва, което значи, че може да реши да остане цяла седмица на плажа у нас. Това ще е второто посещение на Цеца у нас това лято. След броени дни тя идва в България за юбилейния си концерт по случай 35 години на сцената.

Той ще се състои на 15 юни във Варна, в Двореца на културата и спорта, писа „ Телеграф “. Неин специфичен посетител ще бъде един от най-актуалните млади реализатори Мехмед Гогов – Меди.

„ Здравейте, другари! Не мога да опиша с думи страстта и вълнението си по отношение на това, че ще взема присъединяване в огромния концерт по случай 35 години на сцена на именитата Цеца Величкович! За мен ще бъде голямо наслаждение, тъй че остава да ви поканя – гр. Варна, 15 юни, Дворец на културата и спорта, заповядайте! “, написа въвФейсбук артистът от Сандански Меди.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР