Спряха контрабанда на прекурсори през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от

...
Спряха контрабанда на прекурсори през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от
Коментари Харесай

Спряха контрабанда на прекурсори през ГКПП „Капитан Андреево“

Спряха контрабанда на прекурсори през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, оповестиха от прокуратурата.
На 18 юли дошъл рейс с непозната регистрация, пътуващ от Турция за Румъния. В зоната за митнически надзор водачът и всички пасажери оповестили, че придвижват единствено персонален багаж и артикули в нетърговски количества.
При осъществената митническа инспекция на транспортното средство и на пасажерите били открити в ръчен багаж и в найлонови чанти, сложени под задната седалка на рейса, 28 500 броя таблетки, всяка съдържаща по 60 мг псевдоефедрин и по 8 мг акривастин, 410 броя таблетки, всяка съдържаща по 60 мг псевдоефедрин и 1000 броя ампули, всяка съдържаща по 50 мг ефедрин.
Контрабандните прекурсори и рейса са били арестувани. По случая се води следствие, което се организира от митнически контрольор. По предписание на прокуратурата в Хасково 47-годишна румънска гражданка румънската гражданка, в чийто багаж са били откри таблетките и ампулите, е привлечена към наказателна отговорност.
Спрямо нея е взета мярка за неотклонение „ гаранция “ в размер на 5000 лв., както и възбрана за овакантяване на България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР