Спринтът на Тотнъм към челната четворка започна твърде късно, призна

...
Спринтът на Тотнъм към челната четворка започна твърде късно, призна
Коментари Харесай

Моуриньо: Жалко, че няма още няколко мача, защото вече приличаме на отбор от топ 4

Спринтът на Тотнъм към челната четворка стартира прекомерно късно, призна мениджърът на тима Жозе Моуриньо, откакто похвали своите играчи за формата им след подновяването на британското състезание. Лондончаните завоюваха пет от последните си осем мача и се изкачиха на седмо място в клсаирането, с една точка зад Уулвърхамптън и пет зад Челси, който към този момент заема последната квота за най-престижния клубен шампионат. Тотнъм може да си подсигурява място в Лига Европа с победа против Кристъл Палас през днешния ден или със загуба на Уулвс против Челси.
 Жозе Моуриньо: Трябва да запазим страхотните си играчи
" За нас мачът с Палас се явява бараж за Европа, тъй че той е доста значим. Голям край, в който всички би трябвало да бъдем съсредоточени ", съобщи Моуриньо, представен от клубния уеб страница.

" Намираме се в добра форма и скърбя, че нямаме още няколко мача до края на сезона. В момента играем мощно, нямаме травми и приличаме на тим от топ 4. Когато сме в сходно положение, ние сме доста добър тим. Надявам се да го потвърдим през идващия сезон ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР