Сприхаво отношение на персонал в градския транспорт възмути пловдивчани. Неприятната

...
Сприхаво отношение на персонал в градския транспорт възмути пловдивчани. Неприятната
Коментари Харесай

Възмутени пътници: Кондукторка на градския транспорт в Пловдив настъпваше хората, системно им крещи

Сприхаво отношение на личен състав в градския превоз възмути пловдивчани. Неприятната за пасажерите обстановка се развила тази заран в Автобус №1 по направление Кючук Париж - Център, споделя четец на TrafficNews . „ В един миг госпожа кондукторката стартира да стъпва по краката на хората. Направиха ѝ забележка, а тя взе да крещи и да се разправя с пътуващите в рейса “, разяснява очевидец.
Прочетете още
Той споделя, че потребителите на градския превоз останали възмутени от държанието на дамата. От диалог с постоянни пасажери на линията станало ясно, че неприятното отношение на кондукторката е редовно.

„ Вместо да си гледа отговорностите, тя се чуди с кого да се кара и заяжда. Доста от пътуващите разясниха, че е сприхава и нападателна. На никого не му се слушат нелепости или кавги заран и не желае да бъде блъскан и настъпван “, добавя пловдивчанинът.

По думите му в даден миг лидерът на рейса я помолил да спре да вика и крещи: „ очевидно и той не устоя с нея “, споделя още пасажера. 

Той моли компаниите превозвачи и ОКТ да поемат надзор над отношението на чиновниците в градския превоз. Последните обаче мъчно биха достигнали до разрешаване на този проблем, защото към момента се мъчат да уредят въпроса със систематичното несъблюдение на графиците и измамите с препродаване на билети втора употреба. 

Припомняме, че по информация на медията ни все още един от превозвачите в консорциума, с който община Пловдив има контракт, е постигнал антирекорд откъм осъществяване на поверените му направления. До 10:00 часа сутринта по улиците са липсвали 17 от общо 23 рейса на „ Хеброс бус ”, които обслужват 5 линиите от градския превоз – 6,7, 29, 37 и 99.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР