Спрете да се саботирате сами. Съществуват определени действия и поведения, които

...
Спрете да се саботирате сами.
Съществуват определени действия и поведения, които
Коментари Харесай

6 неща, които трябва да спрете да правите, ако искате щастлива връзка

Спрете да се саботирате сами.

Съществуват избрани дейности и държания, които дамите имат навика да вършат, без даже да го знаят и това им пречи да имат прелестни срещи, да се срещат с нови хора и даже да намерят любовта.

Ето 6 неточности, които ви отдалечават от съвършената връзка.

1. Казвате " Не " по-често от " Да "

Смятате ли, че сте прекомерно внимателни? Тогава този съвет е за вас. Да, значимо е да бъдете деликатни и да не се доверявате прекомерно елементарно, само че с цел да срещнете подобаващия човек би трябвало да опознаете доста хора. Ако казвате " Не " непрекъснато и отказвате да излизате и да се срещате с хора, няма да срещнете вашия човек. Казвайте " Да " по-често и бъдете спокойни, това не е предложение за брак, а единствено среща.

2. Мислите прекомерно мнгого за бъдещето

Ако всякога, в който мъж ви предложения на среща, вие стартирате да благите дали ще бъде добър татко и брачен партньор, по-добре спрете незабавно. Ако гледате толкоз напред в бъдещето, това ще ви попречи да видите позитивните качества в този човек. Ще разберете дали ще бъде добър татко и брачен партньор след време, в този момент просто му дайде късмет.

3. Играете игри

Не живейте с мисълта, че колкото по-зле се държите с един човек, той толкоз повече ще желае да бъде с вас. Нито пък играйте на игричките, при които сте " недостъпни ", тъй като живеем във времена, в които мъжете не се борят. Намерете баланс сред личния си живот и морал и индивидът, който би трябвало да ви хареса ще ви хареса.

4. Използвате секса като оръжие

Сексът може да бъде старта на връзката или момента, в който двамата души осъзнават, че желаят да бъдат дружно. Но никога не трябва да бъде употребен като оръжие. Опасността е, когато сексът е употребен единствено за привличане на някого. Трябва да бъдете правилни на себе си и когато индивидът насреща ви хареса ще знаете, че в действителност ви харесва, а не е единствено поради секса. Леглото е мястото, на което едно момиче би трябвало да употребява интелекта си.

5. Прекалено доста слушате близките

Спрете да питате близките за мнението им и още повече спрете да се вслушвате в него. Те желаят да ви защитят, само че по този метод могат да ви настроят негативно, което не е добре.

6. Чувствате се зле, че сте сами

За страдание доста хора не могат да устоят да бъдат сами и желаят да намерят някого, просто с цел да не бъдат сами. Това е толкоз неверно мислене.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР