Справянето с газовете в корема може да бъде както досадно,

...
Справянето с газовете в корема може да бъде както досадно,
Коментари Харесай

Изпитани и безопасни методи за подут корем

Справянето с газовете в корема може да бъде както досадно, по този начин и смущаващо, а от време на време е мъчно да се ръководи. Никой не желае да се постанова да протяга ръка към аптечката всякога, когато зародят проблеми с корема, само че за благополучие има редица естествени медикаменти, които могат да оказват помощ в тази ситуация.

1. Яжте повече пробиотици

Консумирането на естествени пробиотици може да помогне за подсилване на растежа на здравословните бактерии в червата. Приемането на пробиотици се смята за един от най-хубавите способи за поддържане на здрава храносмилателна система и даже се употребява като лекуване на синдром на раздразнените вътрешности.
 7 стъпки за приемане на плосък стомах за 1 седмица 7 стъпки за приемане на плосък стомах за 1 седмица
Ако коремът ви не приключи да ви убеждава и почивките на плажа са тъкмо зад ъгъла, не спирайте да четете тези препоръки, с цел да го постигнет...

2. Пийте малко розова вода

Розовата вода не просто мирише ужасно и оказва помощ на кожата ви - тя може да бъде чудесна и за вашата храносмилателна система. Това значи, че това е чудесна опция за противопоставяне на проблемите с газа. Розовата вода е естествено лекарство, което е доста потребно при газове и отичане на корема и е превъзходен врач за процеса на храносмилане.

3. Комбинирайте лимон и сода за самун

Сокът от лимон, разбъркан със сода за самун, основава въглероден диоксид, който е превъзходен за храносмилането. Този микс е превъзходен за отичане на корема и метеоризъм и стартира да работи незабавно. Содата за самун работи като антиацид, тъй че може да помогне за облекчение на газовете. Трябва да внимавате да не консумирате прекомерно доста, защото содата за самун съдържа огромно количество натрий, което може да навреди на тялото ви, в случай че е в остатък. Добавянето на единствено 1 чаена лъжичка сода за самун към водата, дружно с малко лимонен сок, може да донесе мечтаното облекчение, без да оставя тялото ви уязвимо към вероятни отрицателни странични резултати.
 5 храни за здрав корем, които да включите в диетата си 5 храни за здрав корем, които да включите в диетата си
Здравият корем е обвързван с вярното храносмилане. Способността ви да отслабвате е доста по-бърза, когато имате здрави вътрешности. Здравия...

4. Яжте малко джинджифил

Повечето хора мислят за джинджифил, когато имат гадене, само че джинджифилът може да помогне и за облекчение на газовите болки. Джинджифилът е едно от най-старите китайски медикаменти за газове и е съществена съставна част за храносмилателни билкови формули. Той форсира храносмилането и успокоява храносмилателния тракт, което разрешава на газовете да се придвижват по-бързо към долната част на червата, осигурявайки облекчение от всевъзможни проблеми с тях.

5. Тренировка

Понякога най-хубавото средство е физическата интензивност. Тренировката може да помогне за напредването на отпадъците и питателните субстанции през тялото ви, като спомага за облекчение на храносмилателните проблеми. Въпреки че ходенето след хранене е добър метод да помогнете на храносмилателната си система, има и характерни йога пози, които могат да оказват помощ за облекчение на болката при газове или отичане на корема. Тези извършения спомагат за увеличение на циркулацията и притока на кръв в тялото, което ги прави задоволителни за облекчение на газове или отичане на корема.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР