Справедливи искания и справедлива кауза са на път да се

...
Справедливи искания и справедлива кауза са на път да се
Коментари Харесай

Експерт: Исканията на сестрите са на път да се изродят в несъществуващ конфликт

" Справедливи претенции и обективна идея са на път да се изродят в един фиктивен спор, който не е в услуга на никого ".  Така проф. доктор Иво Петров разяснява напрежението сред протестиращите медицински сестри и лекарите.
Той напомни, че " една не дребна част от сътрудниците преди да станат лекари са били медицински сестри , в това число и аз. Ние не сме от двете страни на бариерата, това е изкуствено основано ”, съобщи проф. Петров.
" Каузата е обективна, само че се изричат и парадоксални претенции, които са неосъществими ", добави още той. 
По думите му " демонизирането на неприятните лекари, които взимат доста пари, е парадокс. "
Проф. Петров обърна внимание на обстоятелството, че младите лекари взимат извънредно ниски заплати , а бъдещето се крепи на тях и в случай че не се грижим за тях това ще докара до идващия огромен прелом.
" Така че би трябвало да бъдем дружно, а не да се основават непотребни спомагателни проблеми. На всички ни е ясно, че би трябвало да има промени във финансирането и организация, само че не с прелом, а с прагматичност. ", сподели още той. 
В коментар на идните празници, проф. Петров добави, че и препиването и преяждането са еднообразно рискови за сърцето. Той добави, че " сърцето би трябвало да е здрав мускул, с цел да може да понесе ударите на Съдбата и ударите на любовта. Той е издръжлив орган и би трябвало да се отнасяме с почитание към него. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР