Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) отложи двубоя

...
Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) отложи двубоя
Коментари Харесай

БФС отложи Славия - Левски

Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) отсрочи дуела сред Левски и Славия и също по този начин не почете молбата на крилото Здравко Димитров за едностранно преустановяване на контракта със " сините ". По стратегия Славия трябваше да одобри Левски като хазаин тази неделя от 21:00 часа. " Сините " обаче пожелаха срещата да не се играе, с цел да могат да се приготвят за реванша с ПАОК от втория кръг на Лигата на Конференциите. Както е известно, и е пред елиминиране на гръцкия гранд. По-рано през днешния ден от Славия оповестиха, че не желаят мачът да бъде отлаган.

" По искане на ПФК Левски София и на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето, както и използваната процедура от сезон 2021/2022, срещата от третия кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК Славия София и ПФК Левски София, планувана за 24.07/неделя/2022, от 21:00 часа се отсрочва ", оповестяват от БФС.

" След разглеждане събитията по съобщение от Здравко Димитров за едностранно преустановяване на контракта му с ПФК Левски София, СТК установи че спортно спортните права на футболиста не могат да бъдат прекъснати съгласно настояването на Здравко Димитров, по повод преустановяване на трудовия контракт, СТК не е способена във зародилия трудово юридически спор ", оповестиха от СКТ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР