Спортният министър на Италия Винченцо Спадафора заяви в сряда, че

...
Спортният министър на Италия Винченцо Спадафора заяви в сряда, че
Коментари Харесай

Спортният министър на Италия: Без публика в Серия А през този месец

Спортният министър на Италия Винченцо Спадафора съобщи в сряда, че държавното управление евентуално ще подреди всички дуели от Серия А да се играят при закрити порти в идващия месец поради ковид.

" Насочваме се към това решение ", разкри Спадафора пред публицисти, когато бе запитан по отношение на това дали държавното управление обмисля блокирането на последователи от посещаването на срещи.

Миналият месец държавното управление забрани всевъзможни спортни събития в най-афектираните северни провинции, като досега бяха отсрочени към този момент 10 дуела от Серия А. Въпреки това, болестта продължава да се популяризира и министрите обмислят нови ограничения за оправянето с новия вирус.

Междувременно стана ясно, че полуфиналният мач-реванш сред Наполи и Интер от шампионата за Купата на Италия в четвъртък е последният дуел в страната, който бе отсрочен поради епидемията от ковид.

Серия А, която провежда конкуренцията, показа в свое изказване, че втората среща на " Сан Паоло " е била анулирана по разпореждане от държавното управление на Неапол. Това е 12-ият мач, който е отсрочен след началото на рецесията с новия вирус и третият с присъединяване на Интер.

Италия е най-засегнатата европейска страна от епидемията, като има регистрирани 79 смъртни случаи и повече от 2 500 инфектирани. Решението пристигна на среща на Серия " А ", на която се търсеха дълготрайни разновидности за излизане от обстановката.
 И вторият полуфинал за Копа Италия беше анулиран, Наполи и Интер няма да играят
И вторият полуфинал за Копа Италия беше анулиран, Наполи и Интер няма да играят

Засега не е ясно по кое време ще се проведат и двата мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР