Спортният министър има моята пълна подкрепа. Не знам защо му

...
Спортният министър има моята пълна подкрепа. Не знам защо му
Коментари Харесай

Денков не разбрал защо се говори и за негова оставка и тази на спортния министър

„ Спортният министър има моята цялостна поддръжка. Не знам за какво му желаят оставката. Не съм видял нито една причина, заради която той да бъде подложен на критика “.

Това съобщи министър председателят Николай Денков.

Критиките и към Денков, и към Димитър Илиев са в посока на това, че са проспали евентуално кървавата обстановка. Спортният министър не е правил опити да се включи като посредник, а Денков не е координирал дейности сред кмета на София, полицията и уредниците на митингите. Държавата се появи несъответстваща на рецесията до ново Васил Терзиев да твърди, че никой не го е предизвестил какво може да се случи.

Според Денков обаче казусът с уличната война сред протестиращи и полиция центъра на столицата е бил напълно на Министерство на вътрешните работи, само че тримата освободени служители на реда са знакът, който Министерство на вътрешните работи дава, че насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано.

„ Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха хора и протестиращи, да изоставен структурите на вътрешното министерство. Това обаче са дребна част от служителите на реда. Искам горещо да благодаря, че останалите не бяха изкушени от безобразията. Калин Стоянов потегли в вярната посока, уповавам се да извърви пътя докрая “, съобщи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР