Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев стана баща за трети

...
Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев стана баща за трети
Коментари Харесай

Ето я жената, която роди дъщеря на Петър Бакърджиев

Спортният публицист на bTV Петър Бакърджиев стана татко за трети път в понеделник вечер.

Оказва се обаче, че освен феновете, а и сътрудниците му останали сюрпризирани от новината. Третата рожба на Бакърджиев е момиченце. Детето носи името Бориса и се е появило на бял свят с ограничения 2.800 кг и 50 см.

Бакърджиев отбелязва, че и бебето и майката са добре. Фактът, че се появи броени часове след паметното събитие на работното си място, накара сътрудниците му да го поздравят. Те са сюрпризирани, че не си е дал никакво време да го отпразнува.

Бакърджиев означи, че има две момчета и му е било време за момиче. Той обаче не сподели нищо във връзка на майката на третата му рожба. 
Колежката му Натали Трифонова също остана в ступор от новината и даже не съумя да скрие изненадата си пред камерите.

За момента към момента е тайнственост по кое време тъкмо Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев са се развели. Последните им общи фотоси са от 2020 година, след което някогашната миска разгласява единствено свои фотоси или пък такива с децата си, само че без Бакърджиев.

Оказва се, че Петър Бакърджиев е скрита лимонка – той е кръшкал на Гергана, до момента в който тя към момента му е била законна половинка. 
И до ден сегашен никой не може да си изясни с какво спортния публицист притегля дамите като с магнит. При това не би трябвало да подценяваме обстоятелството, че всичките му връзки са с хубавици. 

Факт е, че не може да се похвали нито с хубост, нито с тяло, само че пък за сметка на това е същински плейбой. Припомняме, че имаше връзка даже с новинарката Виктория Петрова, само че тя завърши прекомерно бързо. 

Междувременно, колкото и Бакърджиев да се пробва да държи новата си възлюбена, която го подари с момиче, истината излезе нескрито. Тя се споделя Кристина Иванова. Завършила е Техническия университет в Габрово, а сега учи Финанси във Висше Училище по Застраховане и Финанси.
Източник: Уикенд 











 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР