Спортният журналист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев се е

...
Спортният журналист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев се е
Коментари Харесай

Истина или лъжа - известен спортен водещ зарязал и новата си жена?

Спортният публицист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третото си дете. Нашенският Казанова стана баща на дребната Бориса през август, само че едвам няколко месеца по-късно е зарязал половинката си Кристина Иванова. Красавицата е останала сама с бебе на 3 месеца, колкото е била Бориса, когато родителите й са се разделили. Петър и Кристина са поставили точка на връзките си в края на 2022 година Разбира се, Бакърджиев заплаща прехрана на бебето, както и върви да я вижда, само че за дребната девойка се грижи основно Кристина, написа " Уикенд ". 

Причината за раздялата е любовчийският манталитет на Пепи, който не е мъж единствено за една жена, както обичал да споделя самият той. Благо Джизъса на Би Ти Ви продължавал да си смъква млади мацки, до момента в който жена му гледала детето им. Кристина видяла, че обичаният й си написа по телефона с други дами и му сложила ултиматум – нея и детето или свалки с мацки, само че разлъка. Спортният публицист предпочел независимост и без доста да му мисли, напуснал половинката си. Благой Георгиев е в " Сървайвър " и единствените му шансове за размножаване са да оплоди жена от шоуто, само че Пепи е на независимост и подготвен за нова връзка, а за какво не и дете, майтапят се в мезиата.

Плейбоят на Би Ти Ви преди дни стана на 46 години, само че не стопира да численост мадами, и то все хубавици. През 2011 година Бакърджиев имаше връзка със своята колежка Виктория Петрова. Двамата изкараха буйна, само че къса случка, като мачото заряза красивата водеща на новините. След това Пешо смъкна Гергана Гунчева (Мис България 2004) и небрежно се ожениха, а по-късно се снабдиха и с двама сина – Самуил и Максим. Бракът им изкара по-малко от 10 години. Двамата се разделиха тихомълком преди към 2 години, като повода за раздялата им бе влюбването на плейбоя в атрактивната Кристина.

" Имах болки и загуби, от които лежах затворена и смазана с дни. Тях скрих. Имах подправени усмивки, които показвах на света. И няколко доста същински, които скрих. Приемах назад в живота си предатели, лъжци и лицемери. И още веднъж ги изпращах. Бях не запомнила какво ми сподели вуйчо: " Който те е предал веднъж, отново ще го направи. От теб зависи да няма идващ път “. Любовта не се дава по заслуги. Просто се дава. И се лишава не заради неточност или минус. Просто си отива, тъй като си има път. Свой личен път... “ – заключи неотдавна миналата си година Гергана Гунчева, която към момента ближе рани след раздялата с мъжа си.

През това време Петър небрежно забремени габровката Кристина, която има едно дете от друга връзка, само че го отглежда сама. Около година изкара връзката на спортния публицист с хубавицата, която сама се грижи за дребната Бориса. Бащата на Кристина също оказва помощ в грижите за внучката си, която носи неговото име.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР