Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи разкри кога и как

...
Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи разкри кога и как
Коментари Харесай

Стана ясно кога Роналдо за първи път си казва Ювентус, защо не

Спортният шеф на Ювентус Фабио Паратичи разкри по кое време и по какъв начин е зародила концепцията за привличането на Кристиано Роналдо и превръщането на смелата тогава мисъл в действителност през днешния ден, когато португалецът дойде тържествено в Торино.

Очаквано се оказа, че основният миг е бил на 3 април по време на 1/4-финалният мач от Шампионската лига, когато Реал Мадрид победи Ювентус в Торино с 3:0. Кристиано Роналдо изигра извънреден мач, като означи два гола и подаде за третия.

Едно от попаденията му беше извънредно красиво от задна ножица, което изправи на крайници тифозите на " Старата госпожа ", които дълго го приветстваха за майсторството. Именно този миг е трогнал надълбоко Роналдо. Португалецът за първи път се сблъсквал с сходна реакция от съперникови почитатели. До този миг той е познавал само провокации от вида на скандиране на името на огромния му противник Лео Меси и така нататък
 Ювентус - Реал Мадрид 0:3 @@@

" В седмицата след мача разговаряхме постоянно с сътрудника му Жорже Мендеш. Той сподели, че Кристиано е изумен от отношението и му се желае един ден да играе за Ювентус. Казах му, че не всички фантазии се сбъдват, само че последователно нещата започнаха да стават все по-реални и най-после разговарях с президента Аниели, защото предстоеше най-сложната част - финансовата. Той мисли няколко часа и ми сподели

" Действай, виж до каква степен е действителен този късмет ". Това беше съответна и неповторима опция за Ювентус да предложения играча, който е безспорният номер 1 в света и е спечелил толкоз доста титли ", споделя Паратичи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР