Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков сподели емоциите си

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков сподели емоциите си
Коментари Харесай

Георги Караманджуков: Шапки долу пред колектива на Лудогорец

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков показа страстите си вчерашния успех на " орлите ", които сервираха сензацията в квалификациите на Шампионската лига и пратиха вкъщи гръцкия исполин Олимпиакос. Ето какво сподели ръководителят пред сътрудниците ни от " Дарик " и dsport.bg:

" Трудно е да се кажа, че се наспахме след подобен мач. Пожелавам на доста сътрудници, които се занимават с футбол в България, да са на подобен мач с техните си тимове и да изживеят сходни моменти. Поклон към футболистите, треньорите, целия щаб, целия клуб. Всички хора, които са съпричастни за този триумф, за тази огромна победа. Собствениците и управлението на клуба го заслужават, тъй като те по никакъв метод в най-тежките години не преставаха да ни дават най-хубави условия за подготовка и всичко належащо,за да върнем блясъка на Лудогорец.
 Защитник на Олимпиакос: Резултатът от мача с Лудогорец е сложен за приемане
Защитник на Олимпиакос: Резултатът от мача с Лудогорец е сложен за приемане

Трудна беше и нощта, разяснява Сократис Папастатопулос

Успехът е още по-труден. Знаете, че при предходните две участия в Шампионска лига почвахме от втория кръг. Сега с един кръг повече. По-малко са местата за Шампионска лига. Сега има единствено 6 плейофа, преди бяха 10. Изключително мъчно е класирането там. Виждате какви тимове. Без да наскърбявам и недооценявам предходните съперници, Олимпиакос е доста пред тях. Шапки долу пред колектива.

Епохата на гениалните футболисти, които направиха толкоз доста за клуба, отдадохме им заслуженото. Всички, които са били лоялни, получиха покана да са част от Лудогорец. Футболът се развива в напълно друга посока. Ние би трябвало да сме конкурентни. Доста по-бързо пристигна този триумф, тъй като тимът е на два месеца и половина. Знаете, предходната година съм казвал, че имаме оттегляне откъм игра. Бяхме в групите на Лига Европа и сме първенци. Нямаме оттегляне в резултатите, само че загубихме играта, която радваше почитателите ", показа още Караманджуков.
 Обявиха датите и часовете на мачовете сред Лудогорец и Малмьо
Обявиха датите и часовете на мачовете сред Лудогорец и Малмьо

Първата среща е в Швеция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР