Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков официално представи последното ново

...
Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков официално представи последното ново
Коментари Харесай

Караманджуков представи новия бразилец и призна за преговори с албански национал

Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков публично показа последното ново попълнение на " орлите " Раи, който към този момент подписа контракт с клуба. Шефът на разградчани показа, че футболистът е бил вид за някой от предходните селекционни интервали, само че тогава високата трансферна сума е била спънка за реализирането на прехвърлянето.

Караманджуков призна, че Лудогорец е влезнал в договаряния с Партизани за албанския национал Ариналдо Рапай, само че към момента няма нищо дефинитивно.
 Пореден трансфер по оста Лудогорец - Баия, разградчани привлякоха заместител на Рик Пореден трансфер по оста Лудогорец - Баия, разградчани привлякоха заместител на Рик
" Представяме следващия трансфер на Лудогорец тази година. Знаете, че поради травмата на Рик се наложи по неотложност да търсим негов заместител. Човекът, който представяме, е наблюдаван от нашите скаути и е бил следен онлайн още през предходната година. Той бе един от разновидностите в предходните ни селекционни интервали. Тогава клубовете, в които игра, желаеха прекомерно високи трансферни суми. 
 Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола
В момента ни оказа помощ ориста, че той идва при нас като свободен сътрудник. Искам да благодаря на неговите мениджъри, че удържаха на думата и резервираха цялостна конфиденциалност за времето, през което водехме диалозите. Благодаря и на Раи по тази причина, че избра Лудогорец. Надявам се да бъде част от великите мачове в Европа на Лудогорец ", съобщи Караманджуков.

" До 28 февруари има много време. Ако изпадне човек, който може да увеличи класата и бъде харесан от треньорския щаб и финансовите параметри са съобразени с параметрите на клуба, не е изключено да се стигне до трансфер.
 Лудогорец заплаща половин милион лв. за албанския национал Лудогорец заплаща половин милион лв. за албанския национал
" Има диалози с Партизани Тирана, само че няма нищо дефинитивно. В Лудогорец, когато има нещо финализирано, ще го обявим ", добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР