Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк вярва, че звездата

...
Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк вярва, че звездата
Коментари Харесай

Директор в Борусия Дортмунд: Холанд може да се развие още при нас

Спортният шеф на Борусия Дортмунд Михаел Цорк има вяра, че звездата на отбора Ерлинг Холанд има причина да остане в клуба. Очакванията са, че норвежкият нападател ще напусне през лятото, а интерес към него.

От Борусия желаят играчът да вземе решение за бъдещето си до края на февруари, с цел да могат да му намерят възможен заместител.

„ Ерлинг към момента е доста млад и развиването му не е приключено. Ние сме доста добър клуб, който подкрепя развиването на играчите. В някакъв миг ще бъде взето решение “, съобщи Цорк пред „ Kicker “.

Шефът на Борусия разяснява и цялостното развиване на клуба. Наставникът Марко Розе получи някои рецензии, откакто отборът отпадна от Шампионската лига и Купата на Германия, само че съгласно Цорк той води тима в вярната посока.

„ Отпадането от тези шампионати естествено се отрази на настроението на отбора. Като цяло обаче сме на верния път с Марко. Напълно сме уверени в посоката, която сме избрали с него. Избрахме го за дълготрайно партньорство. Розе в нито един миг не се оплака от многото травми и другите проблеми. Точките ни в шампионата са доказателство за положителната работа, която той прави “, сподели още Цорк.

Michael Zorc: Borussia Dortmund on the right track under Marco Rose - BVB Buzz
— Boru Dortmund new (@BoruDortmundnew)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР