Спортният директор на Арда (Кърждали) Емил Кременлив беше крайно разочарован

...
Спортният директор на Арда (Кърждали) Емил Кременлив беше крайно разочарован
Коментари Харесай

Кременлиев: Подадохме жалба срещу Ставров, шефовете обмислят оттегляне от футбола

Спортният шеф на Арда (Кърждали) Емил Кременлив беше извънредно отчаян от провалянето с 0:1 от Царско село на " Арда Арена ". Поражението, което е второ следващо, остави " сините " на цели 11 точки от върха в класирането на Втора лига.

Той разгласи, че ръководителите на клуба обмислят отричане от футбола, като даже са подали тъжба против съдията Станислав Ставров. " Нашите мемоари загатват за отдръпване към този момент, което не е прелестно за футбола изобщо. Толкова е мъчно да влизат хора, които желаят да влагат във футбола. Съдиите би трябвало да се замислят, защото също си изкарват парите на техен тил. Не би трябвало да се оправдаваме, ние сме си отговорни. Не подходихме както би трябвало за мача. Ставрев е арбитър, който знае по какъв начин да свири, по кое време и какво би трябвало.

От самото начало с дребни фалуве накъсаше играта. Тимът на Царско село беше по-агресивен от естественото. Направи неприятно усещане на нашите притежатели. Подадохме контестация, само че надали ще има резултат. Имаме искания за дузпа, гледах повторението и можеше да се отсъди 11-метров углавен удар ", показа Кременлиев след мача. Втора лига 12 кръг, неделя 28 октомври  Арда (Кърджали) 0:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР