Спортна мода - заложете на ежедневно облекло

...
Спортната и практична мода доби изключителна популярност в забързаното градско
Коментари Харесай

Спортната и практична мода доби изключителна популярност в забързаното градско ежедневие. Не е тайна, че независимо от динамиката и напрежението, на което сме подложени, всички искаме да изглеждаме едновременно стилно и забележително, без да правим компромис с удобството. И, ако в миналото е било трудно да се постигне баланс в стилово отношение между комфорт и мода, то в наши дни това е абсолютно мисия възможна с Athleisure. Това е най-удобното ежедневно облекло, за което всеки мечтае и не, не се налагат компромиси, защото изглежда фантастично в почти всяка ситуация. Не вярвате? Продължете да четете в редовете по-долу, където ще ви разкрием тайната формула как да постигнете перфектната комбинация между стил и комфорт със силата на ежедневната мода.

Какво е Athleisure моден стил?

Функционален и удобен, Athleisure е стил от 21-ви век, който продължава да се развива все повече. Това е облекло за свободното време, което е комбинация между елегантно ежедневно облекло, типично спортно облекло, каквото е това на Under Armour и стрийт стил. Основните гардеробни елементи на Athleisure включват вдъхновени от спорта артикули като джогери комбинирани със суитшърти, къси панталони, тениски и леки връхни дрехи. Дизайнът на маратонките Athleisure може да варира от футуристичен до ретро. Можете да изберете минималистична визия или ярки и смели цветове, за да подчертаете визията си.

В своята същност, Athleisure е доста по-небрежен вариант на smart casual стила, като дава приоритет на комфорта и практичността. Тук е издигната идеята за удобно облекло на едно ново ниво, което съчетава ежедневни дизайни и спортен комфорт.

Защо да изберем спортно облекло за ежедневието?

Както споменахме по-горе, облеклото за свободното време е нарастваща тенденция. Освен че предлага комфорт и стил в едно, притежава изключително много предимства. Ето и някои от основните:

Гъвкавост: Това, което прави облеклото за свободното време уникално, е гъвкавостта. Можете да носите дрехи за тренировка както във фитнеса, така и да изпълнявате задачи, без да сменяте тоалета си. Тази невероятна комбинация от комфорт и функционалност е изключително подходяща за онези с натоварен начин на живот.

Развиваща се модна тенденция: Athleisure е повече от мимолетна модна фаза, това е изявление, което сезон след сезон показва все по-голям ръст.

Сезонна адаптивност: Спортната ежедневна мода се адаптира към всички сезони, от по-студените месеци до лятото.

Къде да открием модерно спортно облекло за свободното време и ежедневието?

Предвид огромното пренасищане на пазара с различни стоки със съмнителен произход, намирането на надеждно място за висококачествено облекло, може да бъде понякога трудно. Но за огромно щастие, все още съществуват реномирани доставчици като Answear.bg. В онлайн каталога им може да откриете богато разнообразие от стилно марково облекло и обувки за свободното време и не само, с доказан произход. И не само! Изборът ви ще бъде съгласуван с доказали се световни модни брандове, които разгръщат потенциала на този тип облекло и обувки за едно наистина модерно излъчване. Изберете качеството и се насладете на комфорта, който предлага спортно-ежедневния стил.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР