Спортист номер 1 на България за 2022 година , но

...
Спортист номер 1 на България за 2022 година , но
Коментари Харесай

Александър Везенков: Щастлив съм, че сме на финал, но още нищо не сме свършили

Спортист номер 1 на България за 2022 година, само че акцентира, че още нищо не е завършило. Олимпиакос чака противника си в мача за купата от дуела сред Реал Мадрид и Барселона.

" Знаехме, че би трябвало да дадем всичко от себе си, само че през първото полувреме не успяхме да го създадем. В третата част мисля, че изиграхме най-силната отбрана, която сме играли през сезона. Чувствам се добре, благополучен съм, само че още нищо не сме свършили ", сподели Александър Везенков с мисъл за идния край в неделя.

" Не мисля, че първоначално е имало терзание, тъй като Монако игра за първи път във Финална четворка и те би трябвало да са обезпокоени. Просто не бяхме съсредоточени на 100 % и изпуснахме лесни кошове ", съобщи още българинът.

Той похвали съотборниците си за играта в отбрана и добави: " В нахлуване към този момент играхме малко по-хладнокръвно и по-умно, с цел да се върнем в мача. Аз върша това, което мога. Мисля, че всички дадоха хиляда % от опциите си и се веселя, че сме на край. "

" Няма по-удобен съперник за нас. Барселона играе удивително в последните два месеца, само че видяхте и какво направи Реал Мадрид против Партизан ", отговори Везенков на въпрос дали има желан противник за Олимпиакос в мача за трофея в Евролигата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР