SportalИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че клубът ще

...
SportalИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че клубът ще
Коментари Харесай

Петричев: Пускаме жалба срещу съдийството

Sportal

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разгласи, че клубът ще подаде тъжба против съдийството на Станислав Тодоров в равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) от 4-ия кръг на efbet Лига. Опитният рефер даде дузпа през първото полувреме на " орлите ", която беше пропусната от Дан Битон, само че в 57-ата минута при резултат 0:0 не отсъди втора в интерес на първенците след нарушаване на Карагерен.

" Лудогорец в никакъв случай не се задоволява с тъждество. Смятам, че изпуснахме две точки и можем да съжаляваме. Като цяло обаче стана прекрасен мач. Това коментирахме с сътрудниците от спортно-техническия щаб. Двата тима играха с едно мислено за мачовете си в четвъртък. Ние от много години играем подобен темп, като това не е нещо ново за нас. Общо взето можем да съжаляваме, защото повече заслужавахме успеха.

Локомотив не е черна котка на Лудогорец. Този тим е обичайно неуместен за нас. Той е формиран от борбени момчета, когато дадеш борба можеш да вземеш нещо от по-силните.

Поздравления за Локомотив и това което вършат през този сезон. При тях виждам едно приповдигнато въодушевление. Радвам се, това е хубаво. Аз съм го изпитвал доста пъти тази страст. Желая им триумф.

Ние ще си извадим поучения, като планираме да пуснем тъжба против съдийството в този мач. Защото считам, че в случай че беше свирена втората дузпа, която е чиста съгласно сътрудниците от спортно-техническия щаб, които ме уверят в това, ще подадем тъжба. Тъй като това е една от главните причина да загубим две точки в Пловдив ", разяснява Петричев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР