Мъж откри следи от стрелба с въздушна пушка или въздушен

...
Мъж откри следи от стрелба с въздушна пушка или въздушен
Коментари Харесай

Стрелба по кола в столичния квартал „Люлин“

Мъж откри следи от пукотевица с въздушна пушка или въздушен револвер по колата си в квартал „ Люлин ” в София , минути откакто оставил 4-годишната си щерка в детски център. Една от дупките е по вратата, зад която е детското столче на детето. Какво се е случило и каква е повода? Може ли да е спор за паркомясто?

Потърпевшият Ивайло Колегов описа пред, че в събота против неделя оставя щерка си в детски ъгъл в квартала. Спира автомобила си пред жилищен блок в региона. Десет минути по-късно откри колата си с две дупки от въздушен револвер.

Дупките са огромни и забележими , качих пост в обществените групи в Люлин с информация какво ми се е случило. Реакцията беше в моя поддръжка, някои от хората показаха мнение, че това може да е разследване на паркирането ми пред блока. Жена написа, че е спряла на същите места, където паркирах аз и са и свалили номера на колата. Явно хората са решени на всевъзможни ограничения, с цел да запазят местата си за паркиране ”, споделя Колегов.

Той напомни, че през предишния месец в Люлин още веднъж е имало случаи на пукотевица по автомобил. Колегов прикани жителите да не бъдат толерантни към такива случаи и да им дават публичност.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР