Спорт, тренировки, здравословно хранене, мотивация, предпазване от травми, терапия. Това

...
Спорт, тренировки, здравословно хранене, мотивация, предпазване от травми, терапия. Това
Коментари Харесай

Атлети и приключенци пристигат в София през март


Спорт, тренировки, здравословно хранене, мотивация, предотвратяване от контузии, терапия. Това са единствено част от тематиките на семинар за деен метод на живот, който се организира в България.

Третото издание на " Физкултура " ще се организира на 10 март, събота, в Sofia Event Center. Сред главните лектори, които ще споделят опит и потребни препоръки, са известният американски създател на тематика фитнес, спортна логика на психиката и хранене Мат Фитсджералд, английската ултраатлетка и модел Кати Джейн Л`ерпение и избягалият 44 маратона в 44 страни за 44 дни Питър Томсън. Те, дружно с още лектори и водещи на уъркшопи, ще оказват помощ на всеки, занимаващ се със спорт, да научи нещо ново и да се стимулира.

Еднодневният семинар за деен метод на живот тази година ще бъде с още по-богата стратегия, с повече участници и в две зали. Тримата специфични посетител лектори за пръв път ще показват свои мотивиращи истории пред българска аудитория, ще дадат потребни препоръки и ще дават отговор на въпроси.

Мат Фитсджералд е специалист по спортна логика на психиката и съветник на някои от най-популярните здравословни марки за храни в света. Той е създател на книгата " How Bad Do You Want It? " ( " Колко мощно го искаш? " ), която следва да излезе в превод на български език.Кати Джейн Л`ерпение, която е професионален модел, е единствената жена, прекосила независимо Великата китайска стена. Предизвикателството й лишава 6 месеца, а изминатите километри са 4500. Сред впечатляващите достижения на Кати са прекосяване от Белгия до Истанбул с велосипед, както и траверс на ледената шапка на Патагония, където е още веднъж първата дама, справила се със задачата. За тези и други свои тествания за физиката и душeвността британката ще опише по време на семинара в София.Питър Томсън е различен преподавател от Англия, който предходната година посети България по време на свое благотворително предизвикателство - 44 маратона в 44 европейски страни за 44 дни. Маратонът на Питър в София беше 10-тият му подред. Каузата, за която британецът събира средства с плана си, е ориентирана към хората с умствени и психологични проблеми и цели да даде ентусиазъм за предизвикателство границите на мисълта и тялото.
Сред останалите лектори, които ще застанат на сцената в огромната зала на семинара, са единственият българин непрофесионалист, преплувал Ламанша - Стефан Иванов; миналият пешком от Мексико до Канада Петър Ванев; спусналият се със сноуборд от връх Ленин Владимир Павлов; бягащият на дълги дистанции аржентино-италианец Хуан Пабло Савонити, който понастоящем живее в София и други елементарни хора, направили невероятни неща.

Освен лекции, в програмата за първи път тази година са включени и потребни уъркшопи, които ще дадат забавна тенденция и практични препоръки на интересуващите се от спорт и здравословно хранене.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР