Спорт тото за пореден път ще изненада своите почитатели с

...
Спорт тото за пореден път ще изненада своите почитатели с
Коментари Харесай

Огромно количество бонус печалби от Тотото ще бъдат спечелени в неделя

Спорт тото за следващ път ще изненада своите фенове с голямо количество спомагателни облаги. Тиражът е 86-ти и ще бъде извършен онлайн тази неделя. Всички участници в играта " 6 от 49 ", като се изключи че имат опция да сграбчен джакпота, който се чака да доближи до 4 100 000 лв. ще вземат участие и в чоп за нов автомобил. Допълнителни облаги са готови и в играта " 5 от 35 ", в която жребият ще дефинира 10 късметлии, които ще завоюват по 500 лв. по случай Димитровден. Всички, които имат именици, измежду околните си хора, могат да ги зарадват за празника и с квитанции за играта " 6 от 42 ", в нея прогнозният джакпот е 370 000 лв., а такава облага дава позитивни отговори на доста финансови въпроси. Дори да няма мотив за празнуване, той може да бъде открит в играта " Тото 2 - Зодиак ", в която облагите са до 3 000 000 лв., а такава крупна сума ще усъвършенства настроението на някой късметлия за десетилетия напред. Минимален залог от 30 стотинки е добра опция да бъдат маркирани три позиции и три числа в играта " Тото Джокер ", тъй като в нея джакпота се чака да доближи 90 000 лв.. Така облага е задоволителна за закупуването на дребен апартамент, а квадратният метър ще излезе по-малко от една стотинка - който желае може да опита шанса си в тази игра.

На 29 октомври завършва акцията " Богата есен с Тото клуб ", а на 1 ноември ще бъдат изтеглени и 10 спомагателни облаги, всяка на стойност 1 000 лв.. Веднага ще започва и новата промоционална акция за Лоялност " Празнични фантазии ", в нея са готови 12 облаги по 1200, които ще бъдат изтеглени на 27 декември 2020 година.

Български състезателен тотализатор е единственият държавен
хазартен оператор в България, а това дава нужното успокоение на участниците, че ще получат своите облаги в избрания период. Печалбите са освободени от налози, а това значи, че колкото и милиони да бъдат извоювани ще дойдат в банковите сметки на късметлиите до последната стотинка.

Залози могат да бъдат направени до 18:15 часа на 25 октомври, онлайн на или в тото пунктовете.
 Спорт тото - шансът надскача фантазиите
Спорт тото - шансът надскача фантазиите

Към момента тото милионерите са 112, а тяхната численост може да се усили още тази неделя

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР