Спорт, смарт технологии, изненади и много забавление посрещат морските ентусиасти

...
Спорт, смарт технологии, изненади и много забавление посрещат морските ентусиасти
Коментари Харесай

Yettel посреща спортните ентусиасти със смарт технологии и забавление на плажа този уикенд | Участниците в предизвикателствата на 5 и 6 август във Варна и в Градина печелят награди и участват в томбола за смарт часовници HUAWEI Watch GT3 Pro и SAMSUNG G

Спорт, смарт технологии, изненади и доста развлечение посрещат морските запалянковци във Варна и Градина този уикенд. За втора поредна година акцията на Yettel носи положителното въодушевление на първа линия, където с акцията „ Смарт спорт “ всеки ще може да се включи в занимателни интензивности и да завоюва страхотни награди. На 5 август на и на 6 август в (до бар „ Ботаник “) от 11.00 до 17.00 ч. плажуващите ще бъдат провокирани за една по-активна отмора, в която да тестват по какъв начин смарт устройствата оказват помощ за постигането на спортни цели.

Готовите да се поизпотят ще могат да се включат във функционални тренировки със лично тегло, тежести, ластици и гири, с дълготрайност 5, 10 или 15 минути. С помощта на смарт часовници те ще наблюдават физическите си индикатори като пулс, изгорени калории, изминато разстояние и брой крачки, а сполучливото довеждане докрай на тренировката ще им носи обезпечена премия: постеля за спорт, плажен тенис, фитнес чанта и други спортни такъми. Най-амбициозните пък ще имат опция да премерят сили в специфични happy hour дуели, с цел да си завоюват отстъпка за смарт часовник. Всички престрашили се да се включат в провокациите, ще вземат участие в спомагателна лотария за огромна премия в края на деня: HUAWEI Watch GT3 Pro или SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro.

Спортните запалянковци ще могат да разчитат на помощта на професионални треньори, които ще оказват помощ със препоръки за добър състезателен режим и вярно осъществяване на упражненията. Посетителите в шатрите на Yettel ще открият и особено самостоятелен корнер, в който всички искащи ще могат да тестват най-актуалните модели смарт часовници и да открият подобаващия за тях.

Миналата година Yettel започва акция за деен метод на живот, с която да въодушеви хората да се движат повече благодарение на смарт технологиите. През 2022 година самодейността осъществя пет събития, които съумяха да доближат до над 11 000 души, а над 1 800 от тях се включиха в спортните интензивности на морския бряг и в столицата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР