Според звездите има огромна вероятност 3 зодии да се разделят

...
Според звездите има огромна вероятност 3 зодии да се разделят
Коментари Харесай

Тежка раздяла и голяма промяна чака тези 3 зодии

Според звездите има голяма възможност 3 зодии да се разделят с половинките си и да трансфорат този момент в печален спомен, който ще описват на внуците си.

Това е миг на проницание, когато мнозина от вас ще схванат, че е по-добре да „ си самичък в сравнение с зле съпроводен ”.

Близнаци

Трудно е да оставим някой представител на тази зодия, само че е от време на време си потеглят сами.

За представителите на тази зодия раздялата в действителност е последна опция и прибягват до нея, когато към този момент не им остане вяра, че нещата могат да се оправят.

Когато на Близнакът му омръзне от компликациите в връзките ви, той просто ще вземе нещата в свои ръце, мислейки, че колкото и да е мъчно прочувствено, е доста по-добре да се постави завършек на връзка, която основно задушава.

Вероятността тази разлъка да е спокойна и без сълзи е голяма.

Близнаците по предписание признават какво им мъчи душата и биват необикновено откровени през последните дни с половинката.

Скорпион

Страстни, само че в това време извънредно внимателни. Скорпионите прибягват до разлъка, когато нищо друго не може да се направи. Тогава за нас е късно и няма по какъв начин да чакаме да се помирим с тях.

Ако Скорпион усети, че възприятията в връзките огладняват, всичко е повече от ясно. Много рядко някой от тях взема решение да се бори, а действително преценят обстановката.

Понякога, когато любовта е минала дълъг път, от нея остава единствено черупката и колкото е тъжно, никой не може да съди Скорпионите за решението им да слязат от потъващия транспортен съд.

Няма да мине доста време преди още веднъж да срещнат любовта и да не помнят всевъзможни неприятности.

За Скорпионът е доста значимо да откри сътрудник, който споделя неговите хрумвания и визии.

Стрелец

Стрелците мъчно се разделят с половинките си, тъй като кардинално се нуждаят от човек, който да е наоколо.

Ако към този момент са решили да си тръгнат то това значи, че в действителност са безапелационни и няма алтернатива да ги спрете.

Те са постоянно жадни за завършения и ще си намерят извинения да се разделят с вас. Винаги ще си намерят причина да се разделят с вас, в случай че са си го наумили.

Стрелецът е доста забавен знак. Той има потребност от непрекъсната обич, страсти и интензитет във връзката.

Те или получават пристрастеност, почтена за филми, или просто се отегчават бързо. Няма приблизително състояние. В множеството случаи всичко свършва доста бързо, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР