Според версията на МВР той се е самоубил. Трупът на

...
Според версията на МВР той се е самоубил. Трупът на
Коментари Харесай

Тотален Обрат За Смъртта На Чане! Истината Е По-Зловеща От Хорър, Вижте Какво Се Е Случило!

Според версията на Министерство на вътрешните работи той се е самоубил. Трупът на Зайков е открит с огнестрелна рана в торса. Използваното оръжие е 12 диаметър, самоделка най-вероятно, само че Спасов категорично уточни, че тези заключения са от първичните огледи, а следва да се вършат експертизи.

Николай Спасов уточни още, че сигналът за местонахождението през вчерашния ден не е подаден от жители, а чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са правили обход в региона, са засекли Зайков и са го обкръжили. Още в границите на издирването, което продължи 20 дни, е открито неговото придвижване в региона на Горна Василица - Долна баня - Свети Спас - село Костенец - вили Костенец. Стоян Зайков непрестанно се е придвижвал, като е изминавал най-малко 20 километра дневно.

Николай Спасов съобщи, че схваща съмненията, че Зайков е бил прострелян от служители на реда, само че още веднъж бе безапелационен, че против Зайков не е използвано оръжие. От страна на чиновниците на Министерство на вътрешните работи са били създадени предупредителни изстрели, а интервенцията по заграждането е траяла 20-30 минути.

На този стадий Министерство на вътрешните работи няма данни за помощници на Стоян Зайков, само че продължава да проверява случая.

Обвинение на Зайков е повдигнато за първото ликвидиране - на жена му, защото за него има безапелационни данни, че той е причинителят.

Николай Спасов акцентира, че на този стадий са свършили половината от работата и дейностите на Министерство на вътрешните работи не престават.

Припомняме, за гибелта на Зайков се разбра нощес. Издирването му продължи 20 дни.

По-рано през вчерашния ден стана ясно, че полицията е разкрила нови следи от беглеца от закона в три вили край село Света Петка, където мъжът се е укривал.

На 10 май 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение до дома си. Предположенията на полицията бяха, че килърът е точно някогашният й сътрудник Стоян Зайков.

Дни по-късно беше намерено и тялото на мъж - комшия на Зайков.

По-късно беше открито оръжие от едно от двете убийства - ловна пушка.

На 17 май, по време на парламентарния надзор вътрешния министър Младен Маринов съобщи в коридорите на Народното събрание, че хора, вероятно застрашени от Стоян Зайков, са изселени.

От Костенец основният секретар разясни, че лист с евентуални жертви на Стоян Зайков не е открит.

По-късно Ивайло Иванов прикани да не се подават подправени сигнали за обвинения в Костенец.

Стоян Зайков беше търсен и в с. Очуша, откъдето бе получен сигнал, че е видян. Търсенето и там остана без триумф.

На 24 май стана ясно, че полицията разпитва сина на Стоян Зайков, като се работели и по версията, че Зайков е съумял да избяга в Гърция след убийството на братовчед си Валентин Петров, който бе открит мъртъв в дома си на 14 май.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР