Според унгарския премиер Европа трябва да се въздържа от поведение,

...
Според унгарския премиер Европа трябва да се въздържа от поведение,
Коментари Харесай

Орбан подари бодлива тел на Черна гора за защита от мигранти

Според унгарския министър председател Европа би трябвало да се " въздържа от държание, което в Африка и Близкият изток, може да се разтълкува като покана "

Унгарският министър председател Виктор Орбан подари бодлива тел на Черна гора с цел да отбрани държавните си граници от незаконни мигранти, оповестява БГНЕС. Това стана ясно след срещата на Орбан в Подгорица с черногорския министър-председател Душко Маркович. Според " Маркович към момента няма причина за слагането на бодлива тел по 25 км. граница с Албания ". Той обаче благодари на Унгария за дарението за отбрана на държавната граница.

" Балканският маршрут " би трябвало да остане закрит и обещаваме помощ на Черна гора за справяне с незаконната миграция. Когато Черна гора пази своите граници, тя пази и тези на Унгария, само че и на целия Европейски съюз ", сподели от своя Виктор Орбан.

Според него " Европа продължава да прави съществени неточности и не осъзнава, че би трябвало да се въздържа от държание, което в Африка и Близкият изток, може да се разтълкува като покана ".

" Европейски Съюз изпраща двусмислени сигнали. Казва " не идвайте, само че в това време ги приканва. И като резултат на това, имате удавени хора в морето или пък заклещени хора по миграционните направления. Това, което вършим е нечовешко и политически безразсъдно ", сподели още Орбан. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР