Според украинската армия руските офанзиви край Ягодне са се провалили. Вчера

...
Според украинската армия руските офанзиви край Ягодне са се провалили.
Вчера
Коментари Харесай

Киев отрича успеха на руснаците край Бахмут

Според украинската войска съветските офанзиви край Ягодне са се провалили.

Вчера, че наемниците му са завладяли селото, което се намира северно от Бахмут. за друго завладяно обитаемо място - Берховка - в района, който от месеци към този момент е оспорван.

Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна декларира в тазсутрешната си сводка за фронта, че Русия е съсредоточила настъпателните си старания по цялата фронтова линия на Бахмут . Продължилата месеци борба за града, в който сега живеят единствено към 5000 от общо 70 000 поданици, е една от най-кървавите борби на безсилие по време на едногодишната съветска инвазия.

Бахмут не е изключително огромен град , само че след многомесечни старания за удържането му има съществено алегорично значение за украинската войска . Самият Володимир Зеленски обаче към този момент съобщи, че ще пазят града, " ".
 Началникът на украинската разведка: През пролетта на фронта ще настъпи повратен миг
Началникът на украинската разведка: През пролетта на фронта ще настъпи повратен миг

Русия употребява повече ракети, в сравнение с създава

Заместник-началникът на Службата за военно разузнаване на Украйна Вадим Скибицки чака армията му да стартира контраатака против съветските окупатори тази пролет . " Мисля, че напролет ще бъдем подготвени за контранастъпление ", декларира Скибицки пред изданията на Funke Mediengruppe. Точното време обаче ще зависи от няколко фактора - като да вземем за пример,, които са доста значими.

Скибицки акцентира, че задачата на Украйна е да освободи цялата си територия - в това число черноморския полуостров Крим, който е анексиран от Русия от 2014 г .

" Няма да спрем, до момента в който не си върнем страната в границите от 1991 г . Това е нашето обръщение към Русия и към интернационалната общественост. "

Според Скибицки една от слабостите на Русия и съветската войска е, че " не е в крайник с производството на муниции, артилерия и нови оръжия - изключително ракетни системи ". Той напомня, че през първите шест месеца на войната украинските войски са унищожили 60% от съветските бойни танкове и 40% от бронираните машини. По думите му руснаците имат съществени проблеми с доставките. Именно през вчерашния ден на зам.-председателя на Съвета по национална сигурност на Русия Дмитрий Медведев.  
 Подоляк: Войната в Украйна завършва тази година
Подоляк: Войната в Украйна завършва тази година

Русия последователно върви към военно безсилие, убеден е президентският консултант
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР