Според тях сега е време за нова такава оценка касаеща

...
Според тях сега е време за нова такава оценка касаеща
Коментари Харесай

Атлантически съвет категорично: Какво е състоянието на МиГ-29 и СУ-25? Ремонти в Русия и Беларус са невъзможни

Според тях в този момент е време за нова такава оценка касаеща положението на руските самолети от Военновъздушните сили МиГ-29 и СУ-25 и приканват партиите в 47-я парламент да внесат проекторешение.

В документа би трябвало категорично да попадат: оценка на положението все още, в това число какъв брой са годните за потребление машини; остатъчен запас на годните за потребление самолети МиГ-29 и СУ-25; осъществените поправки и поддръжка през последните 15 години; вложените през последните 15 години финансови средства за ремонта и поддръжката на МиГ-29 и СУ-25; осъществяването на договорите по рамковото съглашение с РСК МиГ от 2018 година (забавяния, изпълнени ли са и в случай че да - по кое време, какви неустойки са платени); произшествия с ремонтирани в Русия и Беларус самолети през последните 4 години?; брой хора на летателни длъжности за самолетите МиГ-29 и СУ-25 в момента; годишен брой летателни часове на водачите на тези самолети; бюджет на Военновъздушни сили по отношение на общия бюджет за защита през 2021 година и дял на годишните разноски (вкл. оперативните) за МиГ-29 и СУ-25 по отношение на целия годишен бюджет на Военновъздушни сили.

" Ясно е към този момент, че повече поправки в Русия и Беларус няма да има. Оттук нататък какво следва? ", питат от Атлантическия съвет и изрично декларират, че е необхимо да има визия за бъдещето на бойната авиация, в това число какъв брой време може още да се употребяват старите самолети, дружно с оферти за бързо и неизбежно освобождение от тях.

Водещо начало при правене на документа е, че повече поправки и поддръжка в Русия и Беларус са невъзможни. Срок за правене на документа - 45 работни дни, декларират още от съвета.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР