Според тях именно Димитров е най-подходящият кандидат за кмет на

...
Според тях именно Димитров е най-подходящият кандидат за кмет на
Коментари Харесай

„Движение 21“ подкрепя Николай Димитров за пети мандат като кмет на Несебър


Според тях точно Димитров е най-подходящият претендент за кмет на Несебър, защото ще застане като потвърдила се през годините персона, а не като политически безотговорна марионетка

Политическа партия „ Движение 21 “ - Несебър съобщи безапелационната си поддръжка за самостоятелния претендент за кмет на общината, за пети следващ мандат - Николай Димитров. Това оповестиха от локалната конструкция на партията.

По думите им той е един от най-успешните кметове в Бургаска област, избиран последните мандати на първи тур с болшинството от гласоподавателите.

„ Политическа партия „ Движение 21 “ застава зад Николай Димитров поради добре свършената работа и забележимите резултати, и в четвъртия му мандат - макар промяната на държавни управления и пречките, подбудени от пандемията и войната в Украйна. Подкрепяме го като съгражданин, съдействал извънредно доста за просперитета на градовете и селата в нашата община. Убедени сме, че развиването и триумфите в региона на Несебър са персонална идея за него. Във времето се е потвърдил като надпартийна фигура, работеща добре с всяко държавно управление за богатството на хората “, разясняват още от партията.

Според тях точно Димитров е най-подходящият претендент за кмет на Несебър, защото  " ще застане като потвърдила се през годините персона, а не като политически безотговорна марионетка ".

Припомняме, че Николай Димитров беше определен за кмет на Несебър през 2007 година като самостоятелен претендент и от този момент всякога печели локалния избор. И на тези избори, както и до момента, той потегля със забележително количество оферти, заложени в управническата му стратегия за идващ мандат.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР