Според тайния план Ноев ковчег“ след отказа на Китай посоката

...
Според тайния план Ноев ковчег“ след отказа на Китай посоката
Коментари Харесай

Супер секретно: Евакуират Путин, ако загуби войната, вижте к...

Според тайния проект „ Ноев ковчег “ след отхвърли на Китай посоката е Аржентина или Венецуела, съобщи Аббас Галямов

 

Висшето управление на РФ създава проект за евакуирането си от страната при положение на проваляне във войната против Украйна. Това написа, базирайки се на вътрешни източници, Аббас Галямов – някогашен създател на речите на Путин, който в интервала 2008 -2010 година работи в департамента по подготовка на обществените изказвания на съветското държавно управление. Според него, върху плана с неофициалното име „ Ноев ковчег “ се работи от пролетта.

Първоначално се е обсъждал Китай като място, където може да се отиде при положение на сериозен проблем в РФ. Това предложение е постъпило от милиардера Юрий Ковалчук – притежател на банка „ Русия “, който Министерството на финансите на Съединени американски щати дефинира като „ ковчежника на Путин “, написа Галямов. Въпреки това в Кремъл „ бързо са се разочаровали “ от вероятността за емиграция в Китай, твърди Галямов. Опасенията на обкръжението на Путин са свързани с метода на мислене на китайците: те „ презират другите, изключително, в случай че са изгубили “. В момента като перспективни дестинации се разискват Аржентина и Венецуела, написа Галямов.

Проектът за евакуация във Венецуела, съгласно него, се управлява от ръководителя на „ Роснефт " Игор Сечин, който е в положителни персонални връзки с президента Николас Мадуро. С директната работа на място се занимава Юрий Курилин, дясната ръка на ръководителя на „ Роснефт “, който до неотдавна беше началник на администрацията на компанията, написа Факти.бг. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР