Според статистическите прогнози през 2020 г. по света ще има

...
Според статистическите прогнози през 2020 г. по света ще има
Коментари Харесай

Какво показва за вас начинът, по който държите телефона ТЕСТ

Според статистическите прогнози през 2020 година по света ще има съвсем 3 милиарда консуматори на смарт телефони. А методът, по който боравите с това устройство, може да разкрие доста за характера ви, даже за неподозирани от вас черти. Днес сме ви подготвили тест, който ще ви покаже какъв сте съгласно това по какъв начин държите своята обичана джаджа.

Разгледайте разновидностите и по-надолу прочетете какво разкрива изборът ви:

1. Държите телефона си с една ръка

Онези, които нормално държат телефона си с една ръка и с палец превъртат из уеб страниците и приложенията, са доста уверени хора. Не се опасяват да рискуват, само че го вършат с известна мярка, което им оказва помощ да реализират доста в професионалната сфера. В любовния им живот обаче подхождат по напълно друг метод. Доста се двоумят и имат потребност от време, с цел да преценяват дали изобщо има смисъл да стартират връзка с съответния човек. Заради тази прочувствена колебливост някои хора ги одобряват като резервирани и студени персони, само че те просто имат високи стандарти и нямат желание да се помиряват с по-малко.

2. Придържате телефона с едната ръка, а с палеца на другата ръка оперирате по екрана

Хората, които държат телефона си по този метод, са доста мъдри, интуитивни, рационални и внимателни. Премислят доста добре решенията си и са доста наблюдателни, което значи, че съвсем никой не може да ги измами. В сферата на любовта обаче не са чак толкоз мъдри. Когато усетят пеперудите в стомаха си, тези хора не помнят за всякаква логичност и следват сърцето си. Взимат прибързани и недомислени решения, от време на време реагират прекомерно бурно и не са склонни на взаимни отстъпки, което постоянно се отразява зле на връзката им, само че е безспорен факт, че са извънредно буйни и отдадени в любовта.

3. Използвате и двете ръце, с цел да държите телефона

Хората, които държат телефона си с две ръце, ненавиждат да чакат. Те взимат решения бързо и не се помайват. Адаптират се сполучливо към нова конюнктура и елементарно завързват познанства. В любовта обаче са малко сдържани, тъй като се опасяват да не бъдат засегнати. Затварят се в себе си и е мъчно да ги опознаеш в действителност, тяхната половинка би трябвало да има огромно самообладание, с цел да стигне до сърцето им.

4. Държите телефона с една ръка и употребявате показалеца на другата, с цел да оперирате по екрана

Хората, които държат телефона си по този метод, са извънредно изобретателни и са цялостни с чудесни хрумвания. Те обичат да са сами и да творят. Обикновено реализират огромен триумф, тъй като са доста прилежни, отдадени и надарени. В любовта са много срамежливи и в никакъв случай няма да си признаят първи, че харесват някого. Не позволяват елементарно хората до сърцето си, само че имат доста какво да предложат, в случай че някой завоюва доверието им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР