Според шефа на СДВР забавянето на журналиста е повече от

...
Според шефа на СДВР забавянето на журналиста е повече от
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Димитър Стоянов е отишъл в „Пирогов“ няколко часа след инцидента

Според шефа на Столична дирекция на вътрешните работи забавянето на журналиста е повече от 4 часа
Журналистът Димитър Стоянов е бил потърсен от полицията в 5-то районно за пояснение след случая в кв. „ Хаджи Димитър “, само че той е декларирал, че ще пристигна, откакто се освидетелства в Пирогов. Доста време се е забавил прегледът като излиза наяве, че журналистът не е ходил до лечебното заведение. 

„ Лицето // е открито и му е дадена опция да се освидетелства при дежурен доктор, по-късно е арестуван и по отношение на него е повдигнато обвиняване за хулиганска демонстрация и опасност с ликвидиране “, показаха на брифинг пред медиите от Столична дирекция на вътрешните работи.

Сигналът за случката подава на телефон 112 на 22 април 40-годишен мъж, който оповестява, че е застрашен с оръжие и се опасява за живота си. Сигнал е подала също и дамата на журналиста.

Според полицията това е обикновен случай, а процедурата е една и съща - задържане и докладване в прокуратурата.

Оттам показаха още, че спорът сред двамата забъркани ще бъде открит в границите на досъдебнто произвеждане, което е формирано. „ По последна информация спорът е бил поради паркомясто в региона на улица „ Васил Петлешков “, допълниха от Столична дирекция на вътрешните работи.

По случая са разпитани двама очевидци.

Пистолетът на журналиста Димитър Стоянов е легален, има позволение за него, все още е конфискувано, допълниха от полицията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР