Според съобщения в американските медии на Лили Колинс са откраднати

...
Според съобщения в американските медии на Лили Колинс са откраднати
Коментари Харесай

Откраднаха годежния пръстен и венчалната халка на Лили Колинс

Според известия в американските медии на Лили Колинс са откраднати годежния пръстен и венчалната халка. Стойността на плячката се прави оценка на " повече от 10 000 $ ".

34-годишната актриса била отседнала в хотел в Лос Анджелис , когато отишла в спа центъра на петзвездния хотел на бул. " Сънсет ". Звездата от " Емили в Париж " сложила движимостите си в обезопасено шкафче , само че съгласно известия в People, когато се върнала, движимостите ѝ (включително пръстените) липсвали. Щетите се правят оценка на " повече от 10 000 $ ".

Американският таблоид оповестява, че полицията не е разкрила следи от принудително навлизане и към момента изследва записите от камерите за видеонаблюдение, с цел да се опита да откри самоличността на крадеца.

През октомври 2020 година 34-годишната актриса разгласи годежа си с Чарли Макдауъл в Инстаграм, публикувайки фотография на бижутата си: пръстен с огромен розов елмаз. " Чаках те през целия си живот и нямам самообладание да прекараме живота си дружно ", написа тя под фотографията. Режисьорът показа фотография на обичаната си. " Във време на неустановеност и мрак ти озари живота ми. Ще оценявам вечно приключението си с теб ", написа той. Двойката скрепи съюза си година по-късно, на 4 септември 2021 година, в сърцето на гората в Колорадо.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР